Etäopetusasiaa siperialaisille

Näin hankkeen loppuvaiheessa olen totisesti päässyt kertomaan etäopetusasioista monille! Kaukaisimmat kuulijat olivat 10.12. Sääksjärven koululle saapunut ryhmä koulunjohtajia ja kouluhallinnon väkeä: he olivat lähteneet tutustumaan suomalaiseen koulujärjestelmään Siperian Yamal-Nenetsistä asti. Kotiseudun joulukuinen lämpötila oli kuulemma -34 C.

Kerroin ryhmälle Virta-hankkeessa kehitetystä tavasta järjestää etäopetusta, minkä jälkeen seurasimme jonkin aikaa islamin etätuntia, johon koulun kaksi oppilasta osallistui. Ryhmällä oli paljon kysyttävää, onneksi koulun rehtori Seppo Siitonen oli vastaamassa koulun käytännön järjestelyjä koskeviin kysymyksiin.

Siperialaisia vieraita kuulemassa tietoa Sääksjärven koulusta

Siperialaisia vieraita kuulemassa tietoa Sääksjärven koulustaLeave a Reply