Tampereen ajantasa-asemakaava


Kuvaus: Tampereen ajantasa-asemakaava on koostekartta hyväksytyistä ja lainvoiman saaneista asemakaavoista. Aineisto on tuotettu lainvoimaisten asemakaavojen pohjalta ja sitä ylläpidetään vektorimuodossa.

Tampereen ajantasa-asemakaavarasteri on vastaavasta vektoriaineistosta viikottain päivittyvä rasterituote. Lisäksi aineisto on ladattavissa vektorimuodossa DWG:nä Tampereen avoimien aineistojen tiedostopalvelusta.

Aineisto saatavissa ETRS-GK24 (EPSG:3878) ja ETRS-TM35FIN(EPSG:3067) koordinaatistojärjestelmissä. Päivitys ja ylläpito jatkuvaa.

Aineistosta on saatavilla Geoserverin kautta yhtenäinen kuvatiedosto pienemmällä resoluutiolla sekä täydellä resoluutiolla oleva pakattu TIFF-aineisto, jossa alue on jaettu useampaan kuvaan.

Aineisto on tuotettu voimassa olevien asemakaavojen aineistoista. Aineisto on yhdistelmä digitaalisesti tuotetuista kaavoista sekä yhä voimassa olevista käsin piirretyistä kaavoista, jotka on jälkikäteen digitoitu Fingis-järjestelmässä ja edelleen konvertoitu Stella dgn-kohteiksi.

Aineistoa ylläpidetään Stella-ympäristössä. Aineiston ylläpito on jatkuvaa. Tiedot päivitetään dgn-tiedostoihin, kun kaava on saanut lainvoiman.

Tuottaja: Kaupunkimittaus
Lisenssi
Avainsanat: Ajantasa-asemakaava, Kaavoitus, Asemakaava, Kaava, Kaavoitus, Kaupunkiympäristön kehittäminen (theme)
Päivitysväli: Viikkottain
Aikasarja: -
Ladattavat tiedostot ja linkit:
Ota yhteyttä yhteyshenkilöön
Sovellusilmoitukset


Takaisin listaan