Hae dataa

 

Tampereen kaupungin talousarvio 2016
Kaupunginvaltuuston 16.11.2015 hyväksymä vuoden 2016 talousarvio. Aineisto sisältää kaikki kunnan tuloslaskelman erät eli toiminta- ja rahoitustulot ja –menot, verotulot, valtionosuudet, poistot, tuloksenkäsittelyerät sekä satunnaiset tulot ja -menot.
Tuottaja: Konsernipalveluyksikkö Koppari / Talouspalvelut, Kirjanpito

Tampereen kaupungin tulot ja menot 2015
Aineisto sisältää Tampereen kaupungin vuoden 2015 tilinpäätöksen, talousarvion ja vuosisuunnitelman tuloslaskelman. Tiedot sisältävät sekä peruskaupungin että liikelaitosten ja rahastojen sisäiset ja ulkoiset tulot ja menot. Tampereen kaupungin toiminta on organisoitu tilaaja-tuottaja­mallin mukaan, mistä syystä tietoihin sisältyy merkittävä määrä kaupungin sisäisiä liiketapahtumia. Nämä tapahtumat voidaan erotella ulkoisista liiketapahtumista aineistoon sisältyvällä kumppaniyhtiökoodilla.
Tuottaja: Konsernipalveluyksikkö Koppari / Talouspalvelut, Kirjanpito

PIKI-kirjastojen 1000 lainatuinta teosta vuodelta 2015
Tilasto sisältää 1000 lainatuinta teosta, joita on lainattu Pirkanmaan kirjastoista vuoden 2015 aikana.
Tuottaja: Tampereen kaupunginkirjasto

Vapriikin kuva-arkiston sisällissota valokuvien metatiedot
Vapriikin kuva-arkisto on julkaissut Flickrissä yli 100 valokuvaa Suomen sisällissodan tapahtumista. Kuvat on tallennettu hyvälaatuisina jpg-kuvina ja niitä voidaan käyttää vapaasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi Tampereen kaupungin avoimena datana julkaistaan kuviin liittyvä metatietoa CSV-muodossa kaikkien käyttöön.
Tuottaja: Museopalvelut/Vapriikin kuva-arkisto

Tampereen seudun työväenopiston tilastot 2013-2015
Aineisto sisältää Tampereen seudun työväenopiston vuoden 2013-2015 toimintaan liittyviä tilastoja. Aineisto sisältää tietoja henkilökunnan määrästä, käyttömenoista suhteutettuna opetustuntien, kurssilaisten ja alueen asukkaiden määrään sekä kurssimaksutulot. Lisäksi opetustoimintaan liittyviä tilastoja: opetustuntien ja kurssilaisten määrä opetusyksiköittäin sekä tuotealueittain; opiskelijoiden sukupuoli- ja ikäjakauma, pääasiallinen toiminta sekä koulutustausta.
Tuottaja: Tampereen seudun työväenopisto

Edellinen 3 4 5 6 7 8 Seuraava Näytä kaikki