Hae dataa

 

Asemakaavoitettujen puistojen ja suojaviheralueiden osat
Sisältää asemakaavoitettujen puistojen ja suojaviheralueiden osat. Sisältää myös muilla puistomaisesti rakennetuilla yleisillä alueilla sijaitsevat leikkipaikat ja pelikentät. Sekä osan urheilu- ja virkistyspalvelujen alueista. Aineisto ei sisällä puistokäytäviä, eikä portaita. Aineiston ominaisuustietoina mm. viheralueiden nimet, alueiden hoitoluokat sekä toiminnalliset luokat (mm. leikkialue, kenttä, kuntoilualue, nurmi, pensas, koirapuisto).
Tuottaja: Kaupunkiympäristön palvelualue

Jalankulun ja pyöräilyn liikennemääriä Tampereen seudulla
Jalankulun ja pyöräilyn liikennemääriä Tampereen seudulla
Tuottaja: Tampereen infra / liikennesuunnittelu

Tampereen avoimet maisematilat
Tampereen kantakaupungin avoimet maisematilat -selvitystyössä vuonna 2015 inventoidut ja arvotetut merkittävät avoimet maisematilat. Selvitys on osa EHYT (Yhdyskuntarakenteen eheyttäminen Tampereella) työtä. Avoimilla maisematiloilla tarkoitetaan maiseman osaa, jossa katseluetäisyydet muodostuvat pitkiksi, kuten laajat peltoaukeat ja vesialueet.
Tuottaja: Maankäytön suunnittelu

Tampereen katujen puhdistussuunnitelmat API
Katujen puhdistussuunnitelmat koskevat niitä katuja, jotka on merkitty kiintein tai tilapäisin siirtokehotuskyltein. Katuja löytyy pääasiassa Tampereen keskustasta ja sen laitamilta. Rajapinta tarjoaa katuosan puhdistuspäivämäärän, paikkatiedon ja muita lisätietoja puhdistuksiin liittyen.
Tuottaja: Kaupunkiympäristön kehittäminen

Tampereen ajantasa-asemakaava
Tampereen ajantasa-asemakaava on koostekartta hyväksytyistä ja lainvoiman saaneista asemakaavoista. Aineisto on tuotettu lainvoimaisten asemakaavojen pohjalta ja sitä ylläpidetään vektorimuodossa. Tampereen ajantasa-asemakaavarasteri on vastaavasta vektoriaineistosta viikottain päivittyvä rasterituote. Lisäksi aineisto on saatavilla vektorimuodossa DWG:nä. Aineistosta on saatavilla Geoserverin kautta yhtenäinen kuvatiedosto pienemmällä resoluutiolla sekä täydellä resoluutiolla oleva pakattu TIFF-aineisto, jossa alue on jaettu useampaan kuvaan.
Tuottaja: Kaupunkimittaus

Edellinen 4 5 6 7 8 9 Seuraava Näytä kaikki