Hae dataa

 

Kaupungin henkilöstön tapaturmatilasto 2000-2014
Kaupungin henkilöstön tapaturmatilasto 2000-2014. Tiedot saadaan vakuutusyhtiöltä. Tilasto sisältää lakisääteisen tapaturmavakuutuksen korvauspiiriin kuuluvat tapaturmat ja työmatkatapaturmat.
Tuottaja: Henkilöstöyksikkö

Vellamo API - talousveden laadunmittaus
Vellamo on Tampereen Veden palvelu, joka näyttää ajantasaisesti tehdyistä havainnoista määritetyn Tampereen talousveden laadun yli 10 000 laskentapisteen perusteella ja paikkatietoa hyödyntäen. Rajapinnasta voit hakea oman alueesi tämänhetkiset vedenlaatua kuvaavat arvot, sekä selata aikaisempia tietoja.
Tuottaja: Tampereen Vesi

Tampereen kaupungin ylläpitämät museot
Tampereen kaupungin ylläpitämät museot.
Tuottaja: Sivistys- ja elämänlaadun edistäminen

Ikäihmisten palvelukeskukset
Palvelukeskusten palvelut on tarkoitettu kaikille tamperelaisille ikäihmisille. Palvelukeskukset tarjoavat mm. päivittäisen ateriointimahdollisuuden ja virkistystoimintaa. Tietoaineisto sisältää kaupungin omat ja ostopalveluna tuotetut palvelukeskukset.
Tuottaja: Tilaajaryhmä / Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen

Ikäihmisten päiväkeskukset
Päiväkeskukset tarjoavat virkistystä ja toimintaa kotona asuville, huonokuntoisille ikääntyville niin, että he voivat selvitä kotioloissa mahdollisimman kauan. Tietoaineisto sisältää Tampereen kaupungin omat päiväkeskukset ja päiväkeskukset, joilta kaupunki ostaa palvelua.
Tuottaja: Tilaajaryhmä / Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen

Edellinen 6 7 8 9 10 11 Seuraava Näytä kaikki