Kysy sairaanhoitajalta

Palvelu on tarkoitettu Tampereen kuntalaisille. 

Huom! Punaisella merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

 

Käyttöehdot

Tutustu alla olevaan palvelun kuvaukseen ja käyttöehtoihin ennen kysymyksesi lähettämistä. 

1. Tässä palvelussa kysymykseesi vastaa 48 tunnin kuluessa Tampereen kaupungin palveluksessa oleva sairaanhoitaja. Palvelussa vastataan terveyttä ja sairautta koskeviin yleisluonteisiin kysymyksiin. Vastaus perustuu antamiisi tietoihin, joiden oikeellisuudesta vastuu on sinulla. Henkilötunnustasi ei tarvita, sillä sairauskertomustietosi eivät ole käytettävissä.

2. Palvelun kautta ei synny hoitosuhdetta eikä siihen sovelleta lakia potilaan asemasta ja oikeuksista. Vastaukset eivät korvaa lääkärin antamia ohjeita tai määräämiä tutkimuksia.

3. Sairaanhoitajalla on vaitiolovelvollisuus kaikkien antamiesi tietojen osalta. Sähköpostin tietoturva ei ole aukoton. Vastuu kysymyksen lähettämisestä on viestin lähettäjällä.

Kysyjän tiedot

Sukupuoli

Tieto vastauksen valmistumisesta lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varmistathan, että antamasi sähköpostiosoite on henkilökohtainen ja varmasti toimiva.

Kysymyksen lähetettyäsi saat 15 minuutin kuluessa automaattisen vastaanottoilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa ilmoitusta, antamassasi sähköpostiosoitteessa on todennäköisesti virhe. Tällöin kysymys täytyy lähettää uudelleen.

Katuosoite tarvitaan, jos kysymyksesi koskee esimerkiksi palvelupaikkaa.

Kysymys sairaanhoitajalle

Tietojen lähetys