Opinto-ohjaajien ja erityisopettajien yhteistapaaminen 20.4.2018

 

Tervetuloa PAEKin koordinoimaan opinto-ohjaajien ja erityisopettajien yhteistapaamiseen perjantaina 20.4.2018  klo 12.30-15.30 Tredun Hepolamminkadun toimipisteen A-rakennuksen auditorioon (Hepolamminkatu 10, Tampere).

 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Pirkanmaalla erityisopetuksen tai opinto-ohjauksen parissa työskentelevät sekä perusopetuksesta että toiselta asteelta.

 

Yhteisen osuuden jälkeen siirrytään valinnaisiin keskustelupajoihin. Jokainen osallistuja voi valita kaksi keskustelupajaa, joihin osallistuu iltapäivän aikana. Keskustelupajoissa pajojen esittelijät kertovat mahdollisimman konkreettisesti siitä, miten tuki ja ohjaus ymmärretään ja miten sitä kussakin organisaatiossa toteutetaan. Alustuksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta.

 

OHJELMA

 

Huom! Oppilaitoksen pihalla on rajoitetusti parkkipaikkoja. Jos siis saavut autolla, varaa aikaa parkkipaikan etsimiseen. Paikan päälle pääsee hyvin myös TKL:n busseilla (ks. Repa Reittiopas).

 

Ennakkokysymykset tilaisuuden puhujille ovat erityisen toivottuja! 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 13.4., kiitos!

 

Lisätietoja:
Sanna Annala

(050 303 0748, etunimi.sukunimi@tampere.fi)

 
Edustan
Ilmoittautuminen keskustelupajoihin (ilmoittaudutaan KAHTEEN neljästä keskustelupajasta)
(Erityisen) tuen järjestäminen (yleiset ammattioppilaitokset) Tuen järjestäminen perusopetuksessa Tuen järjestäminen ammatillisissa erityisoppilaitoksissa "Entä jos opinnot eivät lähde käyntiin? - Vaihtoehtoisia opintopolkuja" (Silta-Valmennusyhdistys
13.30-14.15
14.15-15.00

Tietojen lähetys

Kiitos ilmoittautumisestasi!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna