Ilmoittautuminen Taidekaaren vanhempainiltaan 21.11.2018 klo 18-20

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Taidekaaren vanhempainiltaan. Illan avaa Tampereen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Lauri Savisaari. Illan puhujana on vuorovaikutus- ja tunnekouluttaja Anne-Mari Jääskinen. Hän tulee luennoimaan lasten ja nuorten tunnetaidoista ja aikuisen roolista näiden taitojen tukijana. Anne-Mari on kirjoittanut mm. suositun Mitä sä rageet! -kirjan. Tarjoamme luennon aikana myös taideteemaisen lapsiparkin 3-12-vuotiaille, jonka ohjauksesta vastaa Kulttuuriosuuskunta Uulu. Lapsiparkki aukeaa n. 20 min ennen luennon alkua.

 

HUOM! Lapsiparkki on täynnä! Luennolle mahtuu vielä.

 

Tilaisuus pidetään Museokeskus Vapriikin auditoriossa (Alaverstaanraitti 5). Tilaisuus alkaa klo 18 kahvituksella ja ohjelma auditoriossa klo 18:15. Lapsiparkki pidetään puolestaan Vapriikin työpajatilassa. Molemmat ovat maksuttomia. Lapsiparkkiin otetaan yhteensä 30 lasta ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme ennakkoon spostitse tai puhelimitse, jos parkki on täynnä.

 

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan järjestäjälle jos et pääse paikalle.

 

Lisätietoja tilaisuudesta sekä mahdolliset peruutukset: museolehtori Suvi Jokela (suvi.jokela@tampere.fi, puh. 040 1733 911)

 

Perustiedot

Lapseni osallistuu luennon aikana lapsiparkkitoimintaan (lapsiparkki on varattu täyteen! Tilanne ma 19.11)

Tietojen lähetys

Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. www.tampere.fi/tietosuoja