digitaalisen yo-koejärjestelmän koekäyttöön

 

Tällä lomakkeella ilmoittaudun digitaalisssa yo-kirjoituksissa käytettävän Abitti-järjestelmän koekäyttöön. Koekäyttöjä pidetään kolme samansisältöistä tilaisuutta, joihin jokaiseen otetaan enintään 25 osallistujaa.

 

Koekäytöt pidetään Tammerkosken lukion luokassa A301 (3.krs). Osoite on Sammonkatu 2.

 

Koekäyttötilaisuuden tarkoitus on, että kokelaat saavat varmistettua oman tietokoneensa käynnistymisen ylioppilaskirjoitusjärjestelmään USB-tikulta ja sen liitettämisen koeverkkoon  ethernet-kaapelilla. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista opetella koejärjestelmän käytön perustaitoja. Ainekohtaisia asioita ei koekäyttötilaisuudessa käydä läpi.

 

Tilaisuuksissa on sama sisältö. Valitse niistä yksi, johon ilmoittaudut:

Ilmoittautujan tiedot

Huomaathan, että tietokoneestasi tulee löytyä riittävästi USB-portteja, jos käytät esimerkiksi ulkoista hiirtä, USB-portin vaativia kuulokkeita tai tietokoneesi tarvitsee adaptereita.

Tietokone käynnistetään koejärjestelmään Abitti-tikulta, joka edellyttää yhden USB-portin.

Lisäksi koejärjestelmään liittyminen vaatii sen, että tietokoneestasi löytyy paikka ethernet-kaapelille. Uusimmissa tietokonemalleissa tällaista ei ole, vaan kaapelia varten tulee hankkia erillinen adapteri. Kokelaan vastuulla on, että nämä löytyvät koetilanteessa. Lisätietoa asiasta löydät Ylioppilastutkintolautakunnan ohjeesta.

Tietojen lähetys

Kiitos ilmoittautumisesta, tervetuloa mukaan!