Ohjelmavalintalomake 2019-2020 (eo/varh.kasv.)

 

Täytättehän ystävällisesti tiedot ryhmästänne tämän lomakkeen kautta!


Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. www.tampere.fi/tietosuoja


 

Matkat

Huom!

Meidän tulee käyttää sitovasti ilmoittamaanne bussia. Käytämme eo/vk-ryhmien kanssa vain tiettyjä bussivuoroja (lähtö Pyynikintorilta klo 9.00 ja takaisin Terälahdesta klo 13.45 tai 14.54) Kämmenniemeen menevien koululaisten tai luontokoulun kouluryhmien takia.

Huom! Repa reittiopas ei välttämättä tunnista bussi 90 todellista reittiaikataulua Linnainmaa-Aitolahti välillä. Suosittelemme, että olette ajoissa pysäkillä jos ryhmä tulee tältä väliltä.

 

 

Bussi Pyynikintorilta 9.00
Bussit Terälahdesta 14.54 tai 13.45
Ohjelmapaketit (varh.kasv./eo)

Ruokailu

 

Ruokavaliotiedot hoituvat oman yksikkönne keittiöltä Kämmenniemen koulun keittiölle.

HUOM!Fazer Amican keittiö

kammenniemi@amica.fi 
teralahti@amica.fi

Ilmoitattehan oman yksikkönne keittiöön, että ruokailette Terälahdessa kyseisenä päivänä. Kämmenniemen keittö tarvitsee ruokailijoiden lukumäärän (myös aikuiset) ja erityisruokavaliotiedot (ilmoittakaa omalta keittöltänne). Keittiön pitää lähettää myös laskutusosoite Kämmenniemeen, varsinkin yksityisten.

Jos tietoa ruokailusta Luontokoululla ei ole tullut Kämmenniemeen viikkoa aikaisemmin, emme voi taata ruuan saatavuutta. Terälahdessa ei ole valmistuskeittötä.

Kiitos.

Tervetuloa!

 

Tietojen lähetys

luontokoulu.blogit.tampere.fi/