WordPress -blogipalvelu: tilaa uusi lukiokoulutuksen blogi

Tampereen kaupunki/lukiokoulutus

Tällä lomakkeella voit tilata uuden lukiokoulutuksen blogin opetuskäyttöön. Blogi luodaan normaalisti viikon kuluessa. Saat tiedon blogin luomisesta sähköpostilla. Blogin tilaaminen ei aiheuta kustannuksia.


Palvelu on tarkoitettu julkisten blogien ja pienten verkkosivustojen toteuttamiseen opetuskäyttöön ja opetuksen projekteille.


Jos blogiin lisätään opiskelijoiden tuottamia tekstejä tai muita materiaaleja, opiskelijoilta tarvitaan julkaisulupa, koska blogit ovat julkisia kaikille.


Ei-julkiset blogit voi toteuttaa Moodlessa aktiviteetilla: Keskustelualue > Normaali keskustelualue näytetään blogimaisessa muodossa

 

Tilaajan tiedot

Blogin asetukset

Blogien osoitteet ovat oletuksena muotoa alkuosa.blogit.tampere.fi (esim. korota.blogit.tampere.fi). Testaa etukäteeen, onko haluamasi blogin osoite vapaa kirjoittamalla internet-selaimeen blogin osoite. Osoite on vapaa, jos tuloksena on "Rekisteröitymistä ei tällä hetkellä sallita" -ilmoitus.

Blogin osoitetta ei voi muuttaa jälkikäteen. Lisähintaan myös muut osoitteet blogille ovat mahdollisia esim. www.projektinnimi.fi. Kysy lisää kertomalla asiasta lisätietokentässä.

Blogin ylläpitäjät voivat muuttaa jälkikäteen blogin nimeä, ulkoasua ja muita asetuksia.

valitse aika kalenterista

Jätä kenttä tyhjäksi, jos haluat säilyttää blogin toistaiseksi. Vanhentuneet blogit poistetaan puolivuosittain.

Blogin käyttäjät

Opetuskäytössä kursseille ja ryhmille suositellaan yhteistä blogia, jonka ylläpitäjä on opettaja ja opiskelijat ovat blogin kirjoittajia. Opiskelijoille ei ole mahdollista luoda omia blogeja.

Blogin ylläpitoon kirjaudutaan opetusverkon tunnuksilla.

Lisätiedot

Tietojen lähetys