Turvallisuuskoulutuskysely lasten vanhemmille.

Pirkanmaan pelastuslaitos antaa turvallisuuskoulutusta vuosittain kaikille Pirkanmaan esikoululaisille sekä 2.-, 6.- ja 8.luokkalaisille. Näin tavoitamme yli 20000 koululaista vuosittain. Haluamme kuulla teiltä vanhemmilta ajatuksia lapsenne saamasta turvallisuuskoulutuksesta. Kyselyllä haluamme parantaa koulutuksen laatua ja sisältöä, sekä selvittää mitä turvallisuusasioita eri ikäisille lapsille kotona jo opetetaan. Kiitos vastauksestanne.

 
Lapseni luokkataso on

Alla on erilaisia lapsen ja perheen turvallisuuteen liittyviä aiheita. Laita rasti ruutuun jos olette jo keskustelleet kotona lapsenne kanssa aiheesta. Osa aiheista liittyy pienten lasten turvallisuuteen ja osa jo vanhempien lasten turvallisuuteen. Jos ette ole vielä lapsenne kanssa joistakin aiheista keskustellut, voitte keskustella aiheesta sitten, kun hän on mielestänne valmis aihetta käsittelemään.

Laita rasti ruutuun jos olette jo keskustelleet aiheesta lapsenne kanssa.
Lapsenne on osallistunut turvallisuuskoulutukseemme. Mitä hän kertoi teille siitä?

Tämän lomakkeen täyttäjä voi osallistua arvontaan. Arvomme lukukauden 2013 - 2014 osalta palkinnot huhtikuussa 2014. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla voitosta. Emme julkaise voittajien nimiä. Kiitos vastauksistanne!

Osallistutteko palkinnon arvontaan?

Tietojen lähetys

Kun olet valmis, paina yllä olevaa tallenna-nappia. Kiitos vastauksestanne.