Opintojen kuvaus

Opinnot tarjoava oppilaitos: Tampereen kesäyliopisto

Opintojakson koodi: 209109


Opintojakson nimi: Japanin kielen jatkokurssi II


Opintojakson alkamisajankohta: 09.09.2020

Opintojakson päättymisajankohta: 09.12.2020


Paikka:

Tampere


Laajuus

2 op

Vastaava yliopisto ja tiedekunta / yksikkö

Kurssia voi anoa sisällytettäväksi tutkintoon Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Ajankohta

9.9. keskiviikkona klo 16.50–18.20

16.9.–9.12.2019 keskiviikkoisin klo 16.30–18.20

Ei opetusta 14.10.

Opetuspaikka

Tampere (tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Jos lähiopetusta ei syksyllä 2020 voida järjestää, pyrimme tarjoamaan  mahdollisimman monen opintojakson/kurssin verkko-opetuksena.

Opettaja

Naoko Miyamoto-Maunu

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat käyneet japanin kielen alkeiskurssit I–III sekä jatkokurssin I (noin 145–150 tuntia lähiopetusta) tai muuten hankkineet vastaavat taidot (hiraganat ja katakanat sekä noin 115 kanji-merkkiä, Genki I kappaleeseen 11 asti).

Tavoitteet

Tavoitetaitotaso A2 (eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla)

Kurssin jälkeen opiskelija

Sisältö

Kurssilla opiskellaan lisää kielioppia, esim. potentiaali. Laajennetaan myös ilmaisuja ja sanastoa (mm. sairauden oireet, asiointi pankissa). Kurssilla on paljon suullisia harjoituksia ja tehtävät ovat monipuolisia. Syntyperäinen opettaja puhuu japanin lisäksi suomea ja englantia.

Suoritustapa

Kurssiin sisältyy 30 oppituntia (à 45 min.) lähiopetusta sekä lisäksi itsenäistä työskentelyä. Kurssin suorittamisen edellytyksinä ovat säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen, kotitehtävät sekä loppukoe, joka arvioidaan asteikolla 1-5. 

Opintojakson suorittamiseksi opiskelijan tulee osallistua vähintään 80 %:iin lähiopetustunneista.

Kurssilla on käytössä sähköinen Moodle-oppimisympäristö.

Oppimateriaali

Genki I, 2. painos, ISBN: 978-4-7890-1440-3 ja

Genki II, 3. painos (ilmestyy syyskuun lopussa)

Kurssikirjat eivät sisälly kurssin hintaan. Opettajalta saa ensimmäisellä tunnilla tietoa siitä, mistä Genki II kannattaa ostaa.

Kuulustelut

Loppukoe viimeisellä opetuskerralla
Uusintakuulustelun ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Uusintakuulusteluun ilmoittaudutaan viimeistään viisi päivää ennen tenttiä sähköisellä lomakkeella. Tenttipaikan näet tenttikalenteristamme.

Lukioyhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulutasoisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.

Opintojakson normaalihinta on 115 euroa.

Lukio-opiskelijoiden ilmoittautuminen
Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kautta avautuvalla e-lomakkeella. Pääset Korota-tarjottimelle tästä.

Katso myös

Keväällä voit jatkaa opiskelua Japanin kielen jatkokurssilla III. Kurssi alkaa tammikuussa.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.


Ilmoittautuminen

Kun täytät alla olevasta Ilmoittaudu opintojaksolle -linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen, se menee opinto-ohjaajallesi, joka voi hyväksyä tai hylätä ilmoittautumisesi, ja sen jälkeen oppilaitoksesi rehtorille/koulutuspäällikölle, joka päättää maksuttoman opinto-oikeuden myöntämisestä.

Opintojen peruuttaminen

Ellet jostain syystä otakaan saamaasi opiskelijapaikkaa vastaan, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi opinnot tarjoavan korkeakoulun toimistoon. Jos jätät saapumatta kurssille ilmoittamatta peruutuksesta etukäteen tai keskeytät opintosi muusta syystä kuin lääkärintodistuksella osoitetun sairauden vuoksi, peritään koko opintomaksu sinulta itseltäsi. Jos joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti ja toimita kopio lääkärintodistuksesta korkeakoululle.


Ilmoittautuminen alkaa: 30.06.2020

Ilmoittautuminen päättyy: 26.08.2020


Ilmoittaudu opintojaksolle


Takaisin