Opintojen kuvaus

Opinnot tarjoava oppilaitos: Tampereen ammattikorkeakoulu

Opintojakson koodi: 7F00EV32-3003


Opintojakson nimi: Lasten ja nuorten fysioterapia


Opintojakson alkamisajankohta: 23.08.2021

Opintojakson päättymisajankohta: 30.09.2021


Laajuus opintopisteinä: 1


Tavoitteet:

Opiskelija osaa arvioida muuttunutta asentoa sekä liikkumis- ja toimintakykyä ryhdin osalta. Opiskelija tietää syömishäiriöön sairastumisen aiheuttamaa merkitystä perheelle ja lapselle tai nuorelle sekä tietää sairastumisen vaikutuksia liikkumis- ja toimintakykyyn ja kokonaiskehitykseen.
Osaa toteuttaa tarkoituksenmukaisia ja tavoitteellisia kehonkuvan tutkimisen ja kehonkuvan harjoittelun tapoja


Sisältö:

o ryhti ja ryhdin tutkinen
o syömishäiriöt ja kehonkuva
o kehonkuvan harjoittamisen eri tavat


Ilmoittautuminen

Kun täytät alla olevasta Ilmoittaudu opintojaksolle -linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen, se menee opinto-ohjaajallesi, joka voi hyväksyä tai hylätä ilmoittautumisesi, ja sen jälkeen oppilaitoksesi rehtorille/koulutuspäällikölle, joka päättää maksuttoman opinto-oikeuden myöntämisestä.

Opintojen peruuttaminen

Ellet jostain syystä otakaan saamaasi opiskelijapaikkaa vastaan, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi opinnot tarjoavan korkeakoulun toimistoon. Jos jätät saapumatta kurssille ilmoittamatta peruutuksesta etukäteen tai keskeytät opintosi muusta syystä kuin lääkärintodistuksella osoitetun sairauden vuoksi, peritään koko opintomaksu sinulta itseltäsi. Jos joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti ja toimita kopio lääkärintodistuksesta korkeakoululle.


Ilmoittautuminen alkaa: 18.05.2021

Ilmoittautuminen päättyy: 21.05.2021On liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua.
Takaisin