Opintojen kuvaus

Opinnot tarjoava oppilaitos: Tampereen kesäyliopisto

Opintojakson koodi: 195800


Opintojakson nimi: Taidehistorian perusopinnot (25 op)


Opintojakson alkamisajankohta: 01.02.2022

Opintojakson päättymisajankohta: 31.05.2023


Paikka:

Tampere


 Opinnot alkavat alkuvuodesta 2022. Aikataulu- ja hintatietoja päivitetään elo-syyskuussa.


Vastaava yliopisto - tiedekunta/yksikkö

Lapin yliopisto

Aikataulu

Opinnot alkavat alkuvuodesta 2022. Aikataulut päivitetään opintojaksoille.

Sisältö

Taidehistorian oppiaineen tutkimus- ja opetusalaan kuuluu koko visuaalinen kulttuuri. Taidehistorian avulla tutustut kuvataiteiden, arkkitehtuurin, taideteollisuuden, muotoilun sekä luonnonmaiseman, rakennetun ympäristön ja muun esinemaailman ilmiöihin sekä lappilaiseen, pohjoiseen ja arktiseen taiteeseen. Taidehistorian opinnot tarjoavat ajankohtaisia tutkimuksellisia näkökulmia ja yleissivistävää tietoa sekä syventävät visuaalisen kulttuurin ymmärtämistä. 

Ilmoittautuminen

Opintokokonaisuuden kokonaishinta on 615 €, josta 290 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Toinen  erä opintomaksua (290 €) laskutetaan syyskuussa 2022.Lapin avoimen yliopiston rekisteröintimaksu 35 € maksetaan Lapin avoimeen yliopistoon rekisteröitymisen yhteydessä. Ohjeet avoimeen yliopistoon rekisteröitymisestä lähetetään sähköpostilla ennen opintojakson alkua.

Lisätiedot

Lisätietoa opinnoista saa Anu Urhemaalta puh. 040 706 5606.

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.


Ilmoittautuminen

Kun täytät alla olevasta Ilmoittaudu opintojaksolle -linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen, se menee opinto-ohjaajallesi, joka voi hyväksyä tai hylätä ilmoittautumisesi, ja sen jälkeen oppilaitoksesi rehtorille/koulutuspäällikölle, joka päättää maksuttoman opinto-oikeuden myöntämisestä.

Opintojen peruuttaminen

Ellet jostain syystä otakaan saamaasi opiskelijapaikkaa vastaan, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi opinnot tarjoavan korkeakoulun toimistoon. Jos jätät saapumatta kurssille ilmoittamatta peruutuksesta etukäteen tai keskeytät opintosi muusta syystä kuin lääkärintodistuksella osoitetun sairauden vuoksi, peritään koko opintomaksu sinulta itseltäsi. Jos joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti ja toimita kopio lääkärintodistuksesta korkeakoululle.


Ilmoittautuminen alkaa: 01.09.2021

Ilmoittautuminen päättyy: 03.01.2022


Ilmoittaudu opintojaksolle


Takaisin