Opintojen kuvaus

Opinnot tarjoava oppilaitos: Tampereen kesäyliopisto

Opintojakson koodi: 204003


Opintojakson nimi: Kiinan kielen jatkokurssi II


Opintojakson alkamisajankohta: 19.01.2022

Opintojakson päättymisajankohta: 20.04.2022


Paikka:

Verkkokurssi (ei lähiopetusta)


Laajuus (op)

5

Vastaava yliopisto ja tiedekunta/yksikkö

Kurssia voi anoa sisällytettäväksi Tampereen ammattikorkeakoulun tutkintoon.

Ajankohta

Verkkokurssi 19.1.–20.4.2021 keskiviikkoisin klo 16.30–19.50

Käytämme Google Meet -alustaa kurssilla. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, jossa on internet-yhteys, mikrofoni sekä (mielellään) kamera. Tarkemmat tiedot alustalle kirjautumisesta saat sähköpostitse kouluttajalta ennen 1. tapaamiskertaa.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinan kielen alkeiskurssit I–II ja jatkokurssin I, tai muuten hankkineet vastaavat tiedot (kielitaito tasolla A2 eurooppalaisen viitekehyksen kielitaitoasteikolla). Kurssille eivät voi osallistua mandariinikiinaa äidinkielenään puhuvat henkilöt.

Opettaja

Guihua Zhu

Tavoite

Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso A2

Kurssin suoritettuaan opiskelija

Sisältö

Kurssilla tehdään käytännön keskusteluharjoituksia, kuullunymmärtämisharjoituksia, kirjoitusharjoituksia sekä erilaisia kielenkäyttöharjoituksia. Opetuskielinä ovat kiina ja englanti.

Suoritustapa

60 tuntia (à 45 min.) opetusta sekä itsenäistä työskentelyä. Säännöllinen ja aktiivinen osallistuminen opetukseen, sekä loppukoe, joka arvioidaan asteikolla 1–5.

5 opintopisteen laajuisen kurssin vaatima työmäärä on n. 135 tuntia (opetus ja itsenäinen työskentely yhteensä). 

Kurssin suorittamiseksi opiskelijan tulee osallistua vähintään 80 %:iin opetustunneista.

Materiaali

Zhongji Hanyu I (Intermediate Chinese I)

Kirja ei sisälly kurssin hintaan. Kirjan hinta on 28 euroa + postikulut 5,90 euroa. Kirjan voi ostaa opettajalta, tarkemmat tiedot saat kurssin alkaessa.

Kuulustelut

Loppukoe viimeisellä opetuskerralla 

Uusintakuulustelu tarvittaessa.

Uusintakokeeseen ilmoittaudutaan viimeistään 5 arkipäivää ennen tenttiä tentti-ilmoittautumislomakkeella. Tenttipaikan voit tarkistaa tenttikalenteristamme.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Saat aikaisen ilmoittautujan edun 10 euroa, kun ilmoittaudut tammi-helmikuussa alkaville kielikursseillemme 12.12.2021 mennessä ja maksat osallistumismaksun verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Etu on huomioitu kurssin hinnassa.

Lukioyhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulutasoisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet täältä.

Opintojakson normaalihinta on 145 euroa.

Lukio-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kautta avautuvalla e-lomakkeella. Pääset Korota-tarjottimelle tästä.

Katso myös

Voit jatkaa kiinan kielen opiskelua kanssamme syksyllä. Tarkemmat tiedot syksyn tarjonnasta julkaistaan viimeistään kesäkuun aikana.

Lisätiedot

Tiedot julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.


Ilmoittautuminen

Kun täytät alla olevasta Ilmoittaudu opintojaksolle -linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen, se menee opinto-ohjaajallesi, joka voi hyväksyä tai hylätä ilmoittautumisesi, ja sen jälkeen oppilaitoksesi rehtorille/koulutuspäällikölle, joka päättää maksuttoman opinto-oikeuden myöntämisestä.

Opintojen peruuttaminen

Ellet jostain syystä otakaan saamaasi opiskelijapaikkaa vastaan, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi opinnot tarjoavan korkeakoulun toimistoon. Jos jätät saapumatta kurssille ilmoittamatta peruutuksesta etukäteen tai keskeytät opintosi muusta syystä kuin lääkärintodistuksella osoitetun sairauden vuoksi, peritään koko opintomaksu sinulta itseltäsi. Jos joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti ja toimita kopio lääkärintodistuksesta korkeakoululle.


Ilmoittautuminen alkaa: 01.11.2021

Ilmoittautuminen päättyy: 12.12.2021


Ilmoittaudu opintojaksolle


Takaisin