Kurssikuvaus

Koulumuoto: LU


Oppiaine: Ruotsi


Kurssin koodi: S17-RUB1


Kurssin nimi ja laajuus: RUB1 - Minun ruotsini


Kurssin opettaja: Pia Ahlberg


Opettajan sähköposti: pia.ahlberg@edu.valkeakoski.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Valkeakosken Tietotien aikuislukio


Kurssin alkamisajankohta: 14.12.2017

Kurssin päättymisajankohta: 15.02.2018


Ilmoittautuminen alkaa: 11.12.2017

Ilmoittautuminen päättyy: 18.12.2017


Osallistujat: 0/10


Minimi osallistujamäärä, jotta kurssi toteutuu: 1


Opintopisteet:

1 ov


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kurssin tyyppi: Pakollinen (LU)


Tavoitteet:

Kurssilla kerrataan vanhaa ja opitaan uutta, syvennetään vapaamuotoisia ja tuttavallisia matkailuun ja arkeen liittyviä vuorovaikutustaitoja sekä harjoitellaan erityisesti suullisia viestintätilanteita. Lisäksi harjoitellaan tavoitteiden asettamista omalle oppimiselle ja etsitään keinoja oman osaamisen kehittämiseksi.


Sisältö:

Kurssin aihepiirit: vapaa-aika ja koulu, teemoina itsestä ja perheestä kertominen sekä harrastukset. Kurssilla opiskellaan kieliopista verbien taivutus ja aikamuodot, päälauseen sanajärjestys, substantiivien taivutus ja käyttö, adjektiivien taivutus sekä tavallisimmat prepositiot.


Suoritustapa: Monimuoto-opiskelu (sis.lähiopetuskertoja)


Oppimisympäristö: https://moodle.mmg.fi/valkeakoski/index.php


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssi toteutaan monimuoto-opetuksena. Kurssialusta on Valkeakosken Tietotien aikuislukion Moodle, jossa on pakollisia tehtäviä. Lisäksi oppitunnit kerran viikossa torstaisin klo 17.00-18.40. Oppitunneille voi osallistua Adobe Connect -neuvottelujärjestelmän kautta. Kurssin työmäärä vastaa lähiopetuksena suoritettavan RUB1-kurssin työmäärää.


Arviointi:

Kurssi arvioidaan kurssikokeen sekä palautettujen pakollisten tehtävien perusteella asteikolla 4-10. Kurssikokeessa mitataan sanastoa, rakenteita, kuullun- ja tekstinymmärtämistä sekä omaa kirjallista tuottamista.


Oppimateriaali:

Fokus Kurs 1, Otava (paperinen tai sähköinen)


Lisätietoja:

Opiskelija tarvitsee oppituntien seuraamiseen tietokoneen, jossa nettiyhteys. Suullisia tehtäviä varten opiskelija tarvitsee laitteen, jolla voi nauhoittaa omaa puhettaan ja liittää tallenne oppimisalustalle (esim. tietokone, jossa mikrofoni, tabletti tai älypuhelin).On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin