Kurssikuvaus

Koulumuoto: LU


Oppiaine: Ruotsi


Kurssin koodi: K18-RUB2


Kurssin nimi ja laajuus: RUB2 Hyvinvointi ja ihmissuhteet


Kurssin opettaja: Pia Ahlberg


Opettajan sähköposti: pia.ahlberg@edu.valkeakoski.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Valkeakosken Tietotien aikuislukio


Kurssin alkamisajankohta: 19.04.2018

Kurssin päättymisajankohta: 31.05.2018


Ilmoittautuminen alkaa: 06.04.2018

Ilmoittautuminen päättyy: 18.04.2018


Osallistujat: 0/10


Minimi osallistujamäärä, jotta kurssi toteutuu: 1


Opintopisteet:

1 ov


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kurssin tyyppi: Pakollinen (LU)


Tavoitteet:

Kurssilla kerrataan vanhaa ja opitaan uutta, harjoitellaan ääntämistä ja arkista viestintää, perussanastoa ja –rakenteita sekä tutustutaan Norjaan ja norjalaisuuteen, opetellaan arvioimaan omaa osaamista ja asettamaan tavoitteita sekä kehitetään eri vuorovaikutustilanteissa tarvittavia viestintäkeinoja.


Sisältö:

Aihepiireinä ovat ihmissuhteet, pukeutuminen, kuluttaminen, ruoka, ihminen ja terveys sekä elämänhallinta. Kieliopista kerrataan lukusanat, persoonapronominit, alistuskonjunktiolla alkavat sivulauseet, adjektiivin vertailu ja käskymuoto.


Suoritustapa: Monimuoto-opiskelu (sis.lähiopetuskertoja)


Oppimisympäristö: https://moodle.mmg.fi/valkeakoski/index.php


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssi toteutaan monimuoto-opetuksena. Kurssialusta on Valkeakosken Tietotien aikuislukion Moodle, jossa on pakollisia tehtäviä. Lisäksi oppitunnit kerran viikossa torstaisin klo 17.00-18.40. Oppitunneille voi osallistua Adobe Connect -neuvottelujärjestelmän kautta. Kurssin työmäärä vastaa lähiopetuksena suoritettavan RUB2-kurssin työmäärää.


Arviointi:

Kurssi arvioidaan kurssikokeen sekä palautettujen pakollisten tehtävien perusteella asteikolla 4-10. Kurssikokeessa mitataan sanastoa, rakenteita, kuullun- ja tekstinymmärtämistä sekä omaa kirjallista tuottamista.


Oppimateriaali:

Fokus Kurs 2, Otava (paperinen tai sähköinen)


Lisätietoja:

Opiskelija tarvitsee oppituntien seuraamiseen tietokoneen, jossa nettiyhteys. Suullisia tehtäviä varten opiskelija tarvitsee laitteen, jolla voi nauhoittaa omaa puhettaan ja liittää tallenne oppimisalustalle (esim. tietokone, jossa mikrofoni, tabletti tai älypuhelin).On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin