Kurssikuvaus

Koulumuoto: LU


Oppiaine: Saksa


Kurssin koodi: S09-SAA100


Kurssin nimi ja laajuus: A-saksan abikertauskurssi 1 ov


Kurssin opettaja: Pirjo Jaakamo


Opettajan sähköposti: pirjo.jaakamo@orivesi.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Oriveden lukio


Kurssin alkamisajankohta: 28.09.2009

Kurssin päättymisajankohta: 22.01.2010


Ilmoittautuminen alkaa: 10.08.2009

Ilmoittautuminen päättyy: 11.09.2009


Osallistujat: 0/20


Kohderyhmä:

SA:n kurssit 1-6. Myös kurssin 7 suorittaminen on suotavaa.


Kurssin tyyppi: Soveltava (LU)


Tavoitteet:

A-saksan abikertauskurssi valmistaa opiskelijoita A-saksan eli pitkän saksan ylioppilaskirjoituksiin. Sen aikana tutustutaan monipuolisesti ylioppilaskokeessa käytettäviin tehtävätyyppeihin.


Sisältö:

Kurssilla tehdään A-saksan yo-vihot SaA kevät 2001, syksy 2004, kevät 2005 ja syksy 2005 sekä avoimia aukkotestejä ja aukkotehtäviä sekä Bonus-tehtäviä.


Suoritustapa: Monimuoto-opiskelu (sis.lähiopetuskertoja)


Oppimisympäristö: http://www.orivedenperusopetus.net/moodle/


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssi suoritetaaan osittain verkko- ja osittain kontaktiopetuksena. Opetuksessa käytetään hyväksi moodle-oppimisalustaa. Kontaktiopetus, mm. kuullunymmärtämisharjoitukset, järjestetään tarvittaessa normaalina luokkaopetuksena. Opettajaan voi pitää yhteyttä s-postilla sekä msn-Messengerillä kerran viikossa (1 h/vk). Kurssin laajuus on 1 ov. Kurssin työmäärä on n. 2 h/vk.


Arviointi:

Kurssin aikana tehdyt työt arvioidaan asteikolla i, a, b, c, m, e, l. Kurssin kaikki työt on palautettava kolmannen jakson loppuun mennessä. Kurssin arvosana määräytyy kurssin aikana tehtyjen yo-kuunteluiden ja -vihkojen sekä lisätehtävien (mm. produktiivisten aukkotehtävien ja aukkotestien sekä Bonus-tehtävien) keskiarvosta. Yo-kuunteluista ja -vihoista otetaan arvosteluun mukaan kolme parasta. Kirjain- ja numeroarvosanat vastaavat toisiaan seuraavasti: i = 4, a = 5, b = 6, c = 7, m = 8, e = 9 ja l = 10.


Oppimateriaali:

Kurssilla tehdään A-saksan yo-vihot SaA kevät 2001, syksy 2004, kevät 2005 ja syksy 2005 sekä avoimia aukkotestejä ja aukkotehtäviä sekä Bonus-tehtäviä. Varsinaista oppikirjaa ei käytetä.


Lisätietoja:

Saksan kielen keskeisiä rakenteita kerrataan tarvittaessa.On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin