Kurssikuvaus

Koulumuoto: AM


Oppiaine: Hygieniaosaaminen


Kurssin koodi: K10-V981/20


Kurssin nimi ja laajuus: Hygieniaosaaminen 1 ov (sisältää hygieniapassin)


Kurssin opettaja: Eeva-Liisa Raittila, Kaija Lehtokannas, Eeva-Liisa Rimpivaara


Opettajan sähköposti: eeva-liisa.raittila@tpa.fi, eeva-liisa.rimpivaara@tpa.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Tampereen palvelualan ammattiopisto


Kurssin alkamisajankohta: 08.02.2010

Kurssin päättymisajankohta: 09.04.2010


Ilmoittautuminen alkaa: 01.12.2009

Ilmoittautuminen päättyy: 13.12.2009


Osallistujat: 25/20


Kohderyhmä:

Elintarvikehuoneistoissa työskenteleville, pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleville henkilöille.


Kurssin tyyppi: Valinnainen (AM)


Tavoitteet:

Käsitellään elintarvikehygienian perusteita sekä uudistuneen lainsäädännön myötä tarvittavia muutoksia elintarvikkeiden käsittelyssä.


Sisältö:

Keittiöhygienia ja omavalvonta-kurssilla käsitellään elintarvikehygienian perusteita. Kurssin jälkeen (ja sen yhteydessä) on mahdollisuus suorittaa hygieniaosaamistesti. Hyväksytyn testin suorittaja saa Elintarviketurvallisuusviraston päätöksen mukaisen hygieniaosaamistodistuksen.
- elintarvikelainsäädäntö
- mikrobiologia
- omavalvonta
- ruokamyrkytykset


Suoritustapa: Monimuoto-opiskelu (sis.lähiopetuskertoja)


Oppimisympäristö: http://moodle.tampere.fi


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Opiskelu 26 t, testi 2t


Arviointi:

Testin hyväksytty suoritus arvioidaan hyväksytty / hylätty arvioinnilla. Hyväksytyn testin suorittaja saa Elintarviketurvallisuusviraston päätöksen mukaisen hygieniaosaamistodituksen.


Lähitapaamisten paikka:

Oppilaitos: Tampereen palvelualan ammattiopisto

Lähiosoite: Koulukatu 18

Paikkakunta: 33200 Tampere



On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.




Takaisin