Kurssikuvaus

Koulumuoto: LU


Oppiaine: Espanja


Kurssin koodi: S10-EAB31


Kurssin nimi ja laajuus: Hyvää päivää, hauska tutustua


Kurssin opettaja: Leena Marjamäki, Leena Marjamaki


Opettajan sähköposti: leena.marjamaki@kalevanlukio.com


Kurssin tarjoava oppilaitos: Kalevan lukio


Kurssin alkamisajankohta: 14.09.2010

Kurssin päättymisajankohta: 09.11.2010


Ilmoittautuminen alkaa: 15.05.2010

Ilmoittautuminen päättyy: 14.09.2010


Osallistujat: 1/36


Opintopisteet:

1


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kohderyhmä:

Toisen asteen opiskelijat, joiden koulussa ei tarjota espanjaa lähiopetuksena, tai aikataulut eivät sovi.

Minimi osallistujamäärä 16 oppilasta.


Kurssin tyyppi: Syventävä (LU)


Tavoitteet:

Kurssilla opiskellaan perusvuorovaikutukseen liittyvää kieltä, kuten tervehtiminen, hyvästely ja esittäytyminen. Harjoitellaan kertomaan perusasioita itsestä ja kysymään vastaavia asioita keskustelukumppanilta. Aihepiirit kattavat myös perheen ja lähimmät ihmissuhteet, ja kurssilla opitaan selviytymään yksinkertaisista arkipäivän viestintätilanteista.


Sisältö:

Entre Amigos -kirjan kappaleet 1-5:

Buenos días, Personajes conocidos, ¿De dónde eres?, ¿Qué haces?, España, Hoy es martes, Felicidades!, Barcelona, ¿Cómo es?, ¿Dónde vives? ¿Cómo es tu casa?, Riquezas de España, El desayuno español, Entre estudiantes ja ¿Qué te gusta hacer?


Suoritustapa: Monimuoto-opiskelu (sis.lähiopetuskertoja)


Oppimisympäristö: http://moodle.tampere.fi


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssin hyväksyttävään suorittamiseen vaaditaan oppilaalta hyvää itsekuria, oman työnsä ohjaustaitoja ja enemmän työtä kuin tavallisella kurssilla.

Kurssiin täytyy varata vähintään 10 tuntia joka viikko. Tehtävät ovat näkyvillä kurssin alusta loppuun, mikä mahdollistaa tehtävien tekemisen myös omassa tahdissa (etukäteen).

Kirjana Entre Amigos tekstikirja ja Entre Amigos harjoituskirja (Eila Kautto, Marja-Liisa Laine ja Mirjaliisa Lehmussaari, Tammi)

Kirjan kappaleiden lukua + tehtäviä + lisätehtäviä netissä. Moodlessa (http://moodle.tampere.fi/ ) tehtävänannot, verkkotehtävien palautusosio, kirjan tehtävien oikeat vastaukset, keskustelupalstat, opettajan tiedotukset ja chat. HANKI AJOISSA TUNNUKSET MOODLEEN KOULULTASI, kurssille pitää ilmoittautua vielä erikseen Moodleen: kirjaudu Moodleen, hae kurssia nimellä (Espanja 1) ja ilmoittaudu. Opettaja voi lisätä sinut manuaalisesti jos et löydä kurssia tms. mutta tunnukset pitää olla aktivoituna.


Arviointi:

Jatkuva arviointi (tehtävien palautukset) ja loppukoe Kalevan lukiolla 9.11. (kellonaika sovitaan osallistujien aikataulun mukaan). Arvosana asteikolla 4-10.


Lähitapaamisten paikka:

Oppilaitos: Kalevan lukio

Lähiosoite: Salhojankatu 33

Paikkakunta: Tampere


Linkki: http://moodle.tampere.fi


Oppimateriaali:

Kirjana Entre Amigos tekstikirja ja Entre Amigos harjoituskirja (Eila Kautto, Marja-Liisa Laine ja Mirjaliisa Lehmussaari, Tammi)

Moodle + verkko (sekä tekstiä, kuvaa että ääntä) linkit Moodlessa


Lisätietoja:

Kurssin osallistumismaksu laskutetaan jokaisesta ilmoittautumisesta ilmoittautujan oppilaitokselta vaikka opiskelija ei osallistuisi kurssille millään tavalla.On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin