Kurssikuvaus

Koulumuoto: AM


Oppiaine: Alkoholilainsäädäntö


Kurssin koodi: K12-APASSIF


Kurssin nimi ja laajuus: Alkoholilainsäädäntö


Kurssin opettaja: Marika Leppänen, marika leppänen


Opettajan sähköposti: marika.leppanen@pirko.fi, marika.leppanen@tampere.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Tredu, Koivistontien toimipiste


Kurssin alkamisajankohta: 26.03.2012

Kurssin päättymisajankohta: 11.05.2012


Ilmoittautuminen alkaa: 09.01.2012

Ilmoittautuminen päättyy: 04.03.2012


Osallistujat: 16/16


Opintopisteet:

1ov


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kurssin tyyppi: Pakollinen (LU)


Tavoitteet:

Anniskelupassin tarkoituksena on arvioida henkilön alkoholilainsäädännön osaamisen riittävyys ja saada alkoholilain 21 b§:n 3 ja 4 momentissa tarkoitettu todistus siitä, että hän hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säädökset. Opintojakson ja testin hyväksytysti suoritettuaan opiskelija saa anniskelupassin, joka oikeuttaa toimimaan vastaavana hoitajana c- luvin varustetussa ravintolassa.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nAnniskelupassin todistus maksaa 6.00 €( maksu suoritetaan ennen testiä


Sisältö:

Keskeiset anniskelua koskevat säädökset ja määräykset.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nLisäksi omaehtoiseen opiskeluusi tietoa mm. alkoholijuomien jaottelusta, boolin alkoholipitoisuuden laskemisesta, tietoa juomasekoitusten valmistamisesta sekä erilaisia drinkkien ohjeita.


Suoritustapa: Etäopiskelu (kokonaan verkossa)


Oppimisympäristö: http://moodle.pirko.fi


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssi suoritetaan Moodle- oppimisympäristössä.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nLähipäivä järjestetään maanantaina 26.03.2012 klo 16.00 - 18.00 Pirkanmaan ammattiopistossa, Åkerlundinkatu 8 ( opasteet aulassa) Lähipäivä on pakollinen.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nMoodleen avautuu jokaiselle viikolle oma kysymyssarja, jossa alkoholilainsäädäntö on pilkottu pieniin osiin (tehtävien määrä vaihtelee viikoittain) tehtäviä on kuudelle viikolle.\\\\r\\\\nEnnen testiä on kaikki tehtävät oltava suoritettu hyväksytysti.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nTesti on viikolla 17, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Arviointi:

Arviointi S- merkinnällä.\\\\r\\\\nLäpipääsy vaatii kaikkiin tehtäviin vastaamisen ja alkoholilainsäädännön testin suorittamisen hyväksytysti.


Lähitapaamisten paikka:

Oppilaitos: Pirkanmaan ammattiopisto

Lähiosoite: Åkerlundinkatu 8

Paikkakunta: Tampere


Oppimateriaali:

http://www.valvira.fi\\\\r\\\\nkohdasta tietopankki-julkaisut ja ohjeet-alkoholi-alkoholiasiat ravintolassa 2008On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin