Kurssikuvaus

Koulumuoto: AM


Oppiaine: Alkoholilainsäädäntö


Kurssin koodi: K13-APASSIF13


Kurssin nimi ja laajuus: Alkoholilainsäädäntö


Kurssin opettaja: Marika Leppänen, marika leppänen


Opettajan sähköposti: marika.leppanen@pirko.fi, marika.leppanen@tampere.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Tredu, Koivistontien toimipiste


Kurssin alkamisajankohta: 14.01.2013

Kurssin päättymisajankohta: 08.03.2013


Ilmoittautuminen alkaa: 03.12.2012

Ilmoittautuminen päättyy: 10.01.2013


Osallistujat: 16/16


Minimi osallistujamäärä, jotta kurssi toteutuu: 16


Opintopisteet:

1ov


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kurssin tyyppi: Pakollinen (LU)


Tavoitteet:

Anniskelupassin tarkoituksena on arvioida henkilön alkoholilainsäädännön osaamisen riittävyys ja saada alkoholilain 21 b§:n 3 ja 4 momentissa tarkoitettu todistus siitä, että hän hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säädökset. Opintojakson ja testin hyväksytysti suoritettuaan opiskelija saa anniskelupassin, joka oikeuttaa toimimaan vastaavana hoitajana c- luvin varustetussa ravintolassa.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nAnniskelupassin todistus maksaa 6.00 €( maksu suoritetaan ennen testiä)


Sisältö:

Keskeiset anniskelua koskevat säädökset ja määräykset.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nLisäksi omaehtoiseen opiskeluusi tietoa mm. alkoholijuomien jaottelusta, boolin alkoholipitoisuuden laskemisesta, tietoa juomasekoitusten valmistamisesta sekä erilaisia drinkkien ohjeita.


Suoritustapa: Etäopiskelu (kokonaan verkossa)


Oppimisympäristö: http://moodle.pirko.fi


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssi suoritetaan Moodle- oppimisympäristössä.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nLähipäivä järjestetään maanantaina 14.01.2013 klo 15 - 16.00 Pirkanmaan ammattiopistossa, Åkerlundinkatu 8 ( opasteet aulassa) Lähipäivä on pakollinen.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nMoodleen avautuu jokaiselle viikolle oma kysymyssarja, jossa alkoholilainsäädäntö on pilkottu pieniin osiin (tehtävien määrä vaihtelee viikoittain) tehtäviä on seitsemälle viikolle. Hiihtolomaviikko 9 on lomaviikko.\\\\\\\\r\\\\\\\\nEnnen testiä on kaikki tehtävät oltava suoritettu hyväksytysti.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nTesti on viikolla 10, ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.


Arviointi:

Arviointi S- merkinnällä.\\\\\\\\r\\\\\\\\nLäpipääsy vaatii kaikkiin tehtäviin vastaamisen ja alkoholilainsäädännön testin suorittamisen hyväksytysti.


Lähitapaamisten paikka:

Oppilaitos: Pirkanmaan ammattiopisto

Lähiosoite: Åkerlundinkatu 8

Paikkakunta: Tampere


Oppimateriaali:

http://www.valvira.fi\\\\\\\\r\\\\\\\\nkohdasta tietopankki-julkaisut ja ohjeet-alkoholi-alkoholiasiat ravintolassa 2008On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin