Kurssikuvaus

Koulumuoto: AM


Oppiaine: Alkoholilainsäädäntö


Kurssin koodi: K13-K13-APASSI


Kurssin nimi ja laajuus: Alkoholilainsäädäntö


Kurssin opettaja: Tiina Hevonkorpi


Opettajan sähköposti: tiina.hevonkorpi@pirko.fi, tiina.hevonkorpi@tampere.fi


Kurssin tarjoava oppilaitos: Tredu, Koivistontien toimipiste


Kurssin alkamisajankohta: 04.03.2013

Kurssin päättymisajankohta: 19.04.2013


Ilmoittautuminen alkaa: 23.01.2013

Ilmoittautuminen päättyy: 25.02.2013


Osallistujat: 16/16


Minimi osallistujamäärä, jotta kurssi toteutuu: 16


Opintopisteet:

1ov


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kurssin tyyppi: Pakollinen (LU)


Tavoitteet:

Anniskelupassin tarkoituksena on arvioida henkilön alkoholilainsäädännön osaamisen riittävyys ja saada alkoholilain 21 b§:n 3 ja 4 momentissa tarkoitettu todistus siitä, että hän hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säädökset. Opintojakson ja testin hyväksytysti suoritettuaan opiskelija saa anniskelupassin, joka oikeuttaa toimimaan vastaavana hoitajana c- luvin varustetussa ravintolassa.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nAnniskelupassin todistus maksaa 6.00 €( maksu suoritetaan ennen testiä)


Sisältö:

Keskeiset anniskelua koskevat säädökset ja määräykset.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nLisäksi omaehtoiseen opiskeluusi tietoa mm. alkoholijuomien jaottelusta, boolin alkoholipitoisuuden laskemisesta, tietoa juomasekoitusten valmistamisesta sekä erilaisia drinkkien ohjeita.


Suoritustapa: Etäopiskelu (kokonaan verkossa)


Oppimisympäristö: http://moodle.pirko.fi


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Kurssi suoritetaan Moodle- oppimisympäristössä.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\Tampereen seudun ammattiopistossa, Åkerlundinkatu 8. Moodleen avautuu jokaiselle viikolle oma kysymyssarja, jossa alkoholilainsäädäntö on pilkottu pieniin osiin (tehtävien määrä vaihtelee viikoittain) tehtäviä on seitsemälle viikolle. \\\\r\\\\nEnnen testiä on kaikki tehtävät oltava suoritettu hyväksytysti.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nTesti on perjantana 19.4.2013 åkerlundinkadulla,kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.


Arviointi:

Arviointi S- merkinnällä.\\\\r\\\\nLäpipääsy vaatii kaikkiin tehtäviin vastaamisen ja alkoholilainsäädännön testin suorittamisen hyväksytysti.


Lähitapaamisten paikka:

Oppilaitos: Tampereen seudun ammattiopisto, Tredu

Lähiosoite: Åkerlundinkatu 8

Paikkakunta: Tampere


Oppimateriaali:

http://www.valvira.fi\\\\r\\\\nkohdasta tietopankki-julkaisut ja ohjeet-alkoholi-alkoholiasiat ravintolassa 2008On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin