Kurssikuvaus

Koulumuoto: LU


Oppiaine: Uskonto evankelisluterilainen UE


Kurssin koodi: S15-UE100-2 Uskonnon kertaus, kevät


Kurssin nimi ja laajuus: UE100-2 Uskonnon kertauskurssi abeille kevään yo-tutkintoa varten


Kurssin opettaja: Timo Muola


Opettajan sähköposti: tmuola@yahoo.com


Kurssin tarjoava oppilaitos: Pälkäneen lukio


Kurssin alkamisajankohta: 01.11.2015

Kurssin päättymisajankohta: 29.05.2016


Ilmoittautuminen alkaa: 18.08.2015

Ilmoittautuminen päättyy: 29.05.2016


Osallistujat: 1/25


Minimi osallistujamäärä, jotta kurssi toteutuu: 1


Opintopisteet:

1 ov


Kurssin hinta oppilaitokselle:

100 €


Kohderyhmä:

Kevään 2016 evankelisluterilaisen uskonnon (UE) yo-tutkintoon osaa ottavat opiskelijat.


Kurssin tyyppi: Soveltava (LU)


Tavoitteet:

Valmistaa opiskelija ottamaan osaa evankelisluterilaisen uskonnon (UE) yo-tutkintoon kerraten lukion uskonnon oppimäärää ja harjoitellen yo-kysymyksiin vastaamista.


Sisältö:

Lukion uskonnon oppimäärän kertaus ja yo-kysymyksiin vastaamisen harjoitelu.


Suoritustapa: Etäopiskelu (kokonaan verkossa)


Oppimisympäristö: Lempäälän moodle


Kurssin toteutus, tehtävät ja laajuus:

Tämä kurssi UE100-2 Uskonnon kertauskurssi abeille kevään yo-tutkintoa varten on puhdas verkkokurssi. Tämä tarkoittaa sitä, että tähän kurssiin ei liity lainkaan lähiopetusta tai yhteistapaamista. Näin pyritään antamaan niillekin, jotka asuvat kaukana seutufoorumin kotikunnasta Tampereesta aito mahdollisuus ottaa osaa kurssiin. Samoin mahdollistuu iltatyötä tekevien osallistuminen tälle kurssille.\r\n\r\nKurssi perustuu viikkotehtäviin. Oppilas suorittaa annetut tehtävät moodlessa. Kurssin vaatiman työn määrä on noin 5-6 h / viikko.\r\n\r\nViikkotehtäviin etsitään tiedot uskonnon oppikirjoista, internetistä ja muista lähteistä.\r\nOppikirjasarjalla ei ole väliä.\r\n\r\nEi suoraa kopiointia! Muista, että vastauksesi ei saa olla liian suoraa kopiota oppikirjan teksteistä! Oppikirjoista ja netistä otetaan tietoja, mutta ei itse tekstiä. Lauseet tulee rakentaa itse.


Arviointi:

Arvosteluperusteet\r\n\r\n- osallistuminen työskentelyyn kurssin aikana\r\n- välitehtävien tekemisen säännöllisyys ja aikataulusta kiinni pitäminen\r\n\r\nKurssi arvostellaan suoritusmerkinnällä (S).


Linkki: http://catoire.vps.kotisivut.com/moodle/course/view.php?id=618


Oppimateriaali:

Viikkotehtäviin etsitään tiedot uskonnon oppikirjoista, internetistä ja muista lähteistä.\r\nOppikirjasarjalla ei ole väliä.


Lisätietoja:

Kurssin opettajan Timo Muolan yhteystiedot:\r\n\r\nTimo Muola\r\nPälkäneen lukion uskonnon, elämänkatsomustiedon ja psykologian opettaja\r\ntmuola@yahoo.com\r\nRiihitie 3 C 25, 36200 Kangasala\r\noma gsm. 045-631 5054\r\ntyöpuhelin 050-3152 813 (opettajainhuone, tähän EI tekstiviestejä)On joko liian aikaista/myöhäistä ilmoittautua tai kurssi on valitettavasti täynnä.
Takaisin